03 808 18 63

Levering van uw bestelling

Bij iedere bestelling de juiste expediteur

Wij krijgen dagelijks de meest gevarieerde bestellingen te verwerken. Van enkele kleine producten uit een particuliere bestelling tot aan meerdere pallets voor een bestelling voor een school of bedrijf. Doordat wij samenwerken met enkele zorgvuldig geselecteerde en gespecialiseerde expediteurs zijn wij in staat uw bestelling snel bij u op locatie te krijgen.

Snel geleverd uit voorraad

Bestellingen die op werkdagen zijn geplaatst en op voorraad zijn, proberen wij dezelfde dag te versturen. Na verzending van uw bestelling ontvangt u een e-mail met track en trace informatie zodat u goed op de hoogte bent van de status van de aflevering van uw bestelling. 

Op bestelling gefabriceerde producten

Een deel van ons assortiment maken wij voor u op maat op bestelling. De levertijden van deze producten staan weergegeven in onze online shops. Zodra u een bestelling heeft geplaatst houden wij u per e-mail op de hoogte wanneer wij verwachten dat uw product wordt geproduceerd. Zodra uw bestelling wordt verzonden ontvangt u een e-mail met track en trace informatie.

Heeft u vragen over de levertijden van onze producten? Op onze website kunt u bij ieder artikel zien wat de actuele levertijd is. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice.